Thursday, June 13, 2024
HomeRedLjubav & SeksSasvim nekonvencionalno: Tek će se retki usuditi da vam daju ovakve savete

Sasvim nekonvencionalno: Tek će se retki usuditi da vam daju ovakve savete

Ponekad se čini da su neki bračni saveti kojima smo okruženi još iz doba Adama i Eve, a novinarka Iris Krasnov pričala je s 200 udatih žena kako bi proverila da li slede te tradicionalne mudrosti i odgovore pretočila u knjigu “The Secret Lives of Wives”.

Ono što je saznala svodi se uglavnom na jedno – žene više ne slede stara pravila. Bračni saveti ispitanih žena možda jesu nekonvencionalni, ali najsrećniji parovi znaju da se neki rizici uvek isplate.

Neki od rizika zahvaljujući kojima žene ostaju u ljubavi s partnerima su ovi:

Rizik 1 – Uzmite predah

Najsrećniji parovi s kojima je Krasnov razgovarala provode dosta vremena odvojeno. Gail, u braku 48 godina, rekla joj je da provođenje godišnjih odmora odvoeno spašava njihov brak. ‘Kada su deca otišla na fakultete, leta sam počela da provodim u Italiji na tečajevima slikanja. Vraćala sam se potpuno ispunjena energijom, a to što smo vreme proveli odvojeno uticalo je i na to da više cenimo jedno drugo.’

Rizik 2 – Još jedan muškarac u životu

‘Trećina žena s kojima sam pričala imaju bliska prijateljstva s muškarcima’, kaže Krasnov. Platonski susreti s muškim prijateljima dopuštaju nam nevine flertove i da iskusimo uzbuđenje nečeg novog. ‘Imati atraktivnog muškog prijatelja s kojim ne delite kaladont za zube – a protiv kojeg ni vaš suprug nema ništa protiv – omogućava vam da se osećate poželjno bez da u braku narušite poverenje.

Rizik 3- Zadovoljite se

‘Jako puno ljudi podcenjuje važnost redovnog orgazma za žensku sreću’, kaže Krasnov. U knjizi, 30-godišnja Marlin je objasnila: ‘Sve žene treba da imaju vibratore. Potrebno je samo 30 sekundi…Vibrator vam dozvoljava da imate i tajni život, koji bi svako trebao da ima.’

Izvor: Lepota i zdravlje, www.lepotaizdravlje.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!