Thursday, June 20, 2024
HomeGreenSpavaća soba-prostor za igru enterijera

Spavaća soba-prostor za igru enterijera

Kada žena želi nesto da promeni u životu, uglavnom se prvo ošiša. Mada, ako ste zadovoljni sadačnjom frizurom, noktima, celokupnim izgledom ali ste ipak željni za promenama, savetujemo da preuredite spavaću sobu. Samo uređenje enterijera ne mora biti skupa infesticija ukoliko ste invetivni.

Istu sobu, samo u drugom pakovanju možete dobiti jednostavnom promenom rasporeda nameštaja. Pre svega zamislite kako želite da soba izgleda, pre nego što počnete brzinom svetlosti da premeštate nameštaj sa jednog kraja na drugi. Bitno je da obratite pažnju da ni u jednom delu sobe nemate gužve ili pak prazninu.

Sledeći savet namenjen je onima koji kada se presvlače bacaju stvari na jedno određeno mesti praveći punkt. Jedostavno, siđite do podruma pronađite stare merdevine, ofarbajte ih u neku jarku boju, npr.crvenu, zelenu, zutu, i svaki sledeći put kada skidate stvari, jednostavno ih odložite na merdevine. Soba će vam biti sređena, a ni te nabacane stvari neće izgledati strašno.

Izdvojite jedan zid u sobi i napravite ličnu galeriju. Ukoliko niste ljunitelj slika, okačite vama značajne fotografije.

Ukoliko vam je boja zidova monotona, ne morate krečiti celu sobu, što je veliki trošak, novčani a i vremenski. Kupite tapetu npr. cvetnog dizajna(u duhu proleća), zalepite jednu štraftu po sredini belog zida, i vaši zidovi će oživeti.

Ukoliko ste ljubitelj sveća, rasporedite ih tako po sobi da dobijete igru senki. Ako niste piromanka, oprezno birajte mesto za sveću. Isključite sva svetla, upalite sveće i vratite se u vreme kada struja nije ni bila otkrivena. Doživite draž starog vremena.

Previous article
Next article
UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!