Saturday, April 20, 2024
HomeBlueArt ShowTaramount Film i Arena Beograd vas vode u čarobni Diznijev svet!

Taramount Film i Arena Beograd vas vode u čarobni Diznijev svet!

Taramount Film i Arena Beograd u saradnji sa čuvenom kompanijom Disney, pozivaju najmlađe da uživajući u filmu „Hrabra Merida“ osvoje i ulaznice za najnoviju predstavu na ledu „Disney on Ice vam predstavlja ZABAVA POČINJE!“.
Svako ko odgleda film “Hrabra Merida” u bioskopima Kolosej u “Ušće” Shopping centru, bioskopu Roda na Banovom brdu kao i bioskopu Arena u Novom Sadu, uz ulaznicu dobiće i specijalni kupon sa pozivom na likovni konkurs. Dovoljno je da kupon uz vaš crtež na temu “Najhrabriji Diznijev junak” pošaljete na adresu Arene Beograd koja se nalazi na kuponu, najkasnije do 10. novembra.
Svi crteži biće izloženi u holu Kombank Arene tokom prikazivanja predstave “Zabava počinje!” od 15. do 18. novembra a najinteresantniji radovi dobiće i po dve ulaznice za ovu čaroliju na ledu.
Iskoristite priliku da uživate u avanturama Diznijevih junaka.
Kombank Arena od 15. do 18. novembra pretvoriće se u ledenu dvoranu iz sveta bajki, praznika i zabave.
Uz kombinaciju savremenih elemenata i eklektičnom mešavinom kreativnih elemenata, Dizni na ledu vam predstavlja Zabava počinje! – nezaboravnu žurku koja će inspirisati porodice da u jednom danu proslave sve praznike u godini.
Kada se pridružite Mikiju Mausu i drugarima, prisustvovaćete posebnoj svečanosti punoj zabave i iznenađenja, spektakularnog klizanja i živopisnih kostima. Predstava vas vodi kroz uzbudljive događaje sa vašim omiljenim likovima gde ćete prisustvovati kraljevskom balu zaljubljenih sa najnovijom princezom Tianom, veoma veseloj nerođendanskoj žurci sa Alisom i Ludim Šeširdžijom, zabavi na Noć veštica sa Džekom Skelingom i drugim zloćama Diznijevih crtaća i havajskom odmoru sa Lilo i Stičom.
Predstave će se prikazivati u sledećim terminima:

  • 15.11.2012. u 19h
  • 16.11.2012. u 19h
  • 17.11.2012. u 11.30h, 15h i 18.30h
  • 18.11.2012. u 11.30h i 15h

 „Hrabra Merida“ predstavlja Piksarov najsmeliji, najprefinjeniji i najkompleksniji film koji će se u redovnoj bioskopskoj distribuciji naći od 6. septembra. Film je sinhronizovan na srpski a biće dostupna i titlovana verzija. Takođe, gledaoci će moći da odaberu da li će film pogledati u 3D ili 2D tehnici.
Još od davnih vremena, priče o epskim bitkama i mističnim legendama su se prenosile s generacije na generaciju preko brdovitih predela Škotske. U „Hrabroj Meridi“ nova priča će se pridružiti predanju kad se hrabra Merida (glas joj pozajmljuje Keli Mekdonald/Milena Moravčević) suprotstavi tradiciji, sudbini i najstrašnijim zverima.
Piksar je uveo dosta novina u ovaj film. Ovo je njihov prvi film koji za protagonistu ima ženskog lika, prvi film o nekom istorijskom razdoblju u kome se istorijske reference preklapaju sa svetom fantazije i njihova prva epska avantura smeštena u pravi ljudski svet.
Režija: Mark Andrews i Brenda Chapman/Jana Maričić
Uloge: Kelly Mackdonald, Emma Thompson, Billy Connolly, Julie Walters,… (Milena Moravčević, Vesna Stanković, Gorica Popović, Nenad Ćirić Ćira, Slobodan Beštić, Dragan Vujić Vujke, Branislav Platiša, i specijalni gost Ognjen Amidžić)
Žanr: Animirana komedija
Studio: Disney/Pixar
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!