Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueArt ShowUpoznajte svoj um na premijeri filma "Trans"

Upoznajte svoj um na premijeri filma "Trans"

“Trans”, novi film oskarovca Denija Bojla, premijerno će biti prikazan 24. aprila u 20h u bioskopu “Cineplexx Delta City”. Od 25. aprila film će se naći na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.  
Psihološki triler, u kom glavne uloge igraju Džejms Mekavoj, Vinsent Kasel i Rozario Doson, prati trgovca umetničkim delima umešanog u ilegalne radnje, koji se udružuje sa hipnotizerom kako bi pronašao vrednu izgubljenu sliku i povratio pamćenje. Ulozi rastu kako se magle granice između želja, stvarnosti i hipnotičke sugestije.

Ova intrigantna priča ni Vinsenta Kasela nije ostavila ravnodušnim: “Ovo je uvrnuti, psihološki triler sa elementima romantike. Ako pričamo o žanru, mislim da je loš znak kada film ostaje u granicama osnovnog žanra. Svaki film koji režira dobar reditelj postaje njegov film i ništa drugo. Tako je ovo film Denija Bojla. On je od ovog filma napravio nešto potpuno drugačije, nešto što do sada niste videli i zato sam toliko ponosan što sam deo ove priče. “Trans” je jedinstven i dovoljno drugačiji film da navodi publiku na razmišljanje i razgovor”.
Film je sniman u vreme kada je Deni Bojl režirao ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara 2012, a iza kamere, Bojl je okupio provereni tim. Scenario je pisao Džon Hodž, koji je sa Bojlom sarađivao i na filmovima “Trejnspoting”, „Sasvim neobičan život”, „Malo ubistvo među prijateljima” i „Plaža”. Muziku za film je radio Rik Smit, član grupe „Underworld”, koji je radio muziku za filmove „Trejnspoting” i „Plaža”, ali i za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara 2012.
Trejler filma možete pogledati ovde:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!