Wednesday, April 17, 2024
HomeRedLjubav & SeksZbog kojih razloga parovi ostaju u vezi iako ne bi trebalo

Zbog kojih razloga parovi ostaju u vezi iako ne bi trebalo


Da li vam se ikada dogodilo da ste sa nekim u vezi, a da ponekad i sami sebe zapitate zašto ste s njim? Ako jeste u nastavku članka pročitajte zašto parovi ostaju u vezi bez obzira na sve.
Ne želite da povredite partnera, naročito ako znate da je njemu mnogo stalo do vas. Međutim, nikako ne smete da ostanete u vezi sa nekim koga više ne volite.
Navika je još jedan razlog zbog kojeg parovi ostaju u vezama. Toliko se naviknemo na nekoga da ne možemo da zamislimo kako bi naš život izgledao bez te osobe. Međutim, to nikako ne smeo biti razlog ostanka u vezi.
Ponekad se dešava da se bojite svoga partnera i njegove reakcije kada mu kažete da želite da budete sami i da on više ne treba da bude u vašem životu, pa ostajete s njim. Međutim, to svakako nije zdrava veza i vreme je da nešto učinite za sebe i da budete sretni.
Ako se bojite da ćete ostati sami i zbog tog razloga ne napuštate partnera, mnogo griješite, jer ako raskinete vezu to ne znači da ćete biti sami, već da ćete imati mogućnost pronaći nekoga ko vam više odgovara.
Ako ostajete sa partnerom samo zbog toga što je veoma drag vašoj porodici i prijateljima, morate znati da grešite, jer ipak nisu oni sa njim u vezi, nego vi.
Ponekad i novac može da bude razlog za ostanak u vezi koja ne funkcioniše kako treba. Ako ne volite partnera, ne trebate ga ni iskorištavati zbog njegovog novca. Ostavite ga, a za novac ćete se nekako snaći. Vreme je da postanete samostalni.
Deca su često razlog ostanka u vezama ili braku. Međutim, zar vam ne bi bilo bolje da živite odvojeno i delite roditeljske obaveze, nego da vaša deca svakodnevno slušaju vaše svađe i da pate.
Nikada sebi ne smete dozvoliti da ostanete u vezi sa nekim zbog toga što živite zajedno. Jedno se sigurno mora iseliti, pa porazgovarajte o tome i nađite najbolje rešenje.
Ako se vodite sa tim da ste u prošlosti imali mnogo dobrih trenutaka i da ste bili sretni, to nikako ne bi smeo da bude razlog vašeg ostanka u vezi.
Ako smatrate da ne možete da nađete boljeg od svog partnera, varate se. Uvek na svetu postoji neko ko će vam pružiti sve kvalitete koje tražite kod partnera, pa možda je sada pravo vreme da krenete u potragu. Nemojte podcenjivati sebe.
Ako ste sa nekim samo zato što je bolestan, vreme je da ga ostavite. Ne kažemo da u potpunosti trebate da ga napustite, ali bolest ne bi trebao da bude razlog ostanka u vezi. Ako ne volite svog partnera ostavite ga, ali se potrudite da mu se uvek nađete pri ruci kada je njegova bolest u pitanju.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!