Sunday, June 16, 2024
HomeRedLjubav & Seks6 seksi poteza koja svaka žena mora jednom probati

6 seksi poteza koja svaka žena mora jednom probati

1. Šampanjac poljubac

Imate flašu šampanjca u frižideru? Sada je pravo vreme da ga iskoristite. Iskoristite ga na sledeći način: neka vaša draga osoba sedi na krevetu a vi laganim pokretima uzmite času popite jedan gutljaj i poljubite ga. Penušava tekstura i zagrejana temperature u stanu uzdignuće ovaj poljubac na viši nivo.

2. Odloženo zadovoljstvo
Sledeći put kada želite da napalite svog dragog, uslikajte svoju polugolu ili golu (za one malo hrabrije) fotografiju. Sačekajte da ste u istoj prostoriji, restoranu ili zgradi i jedostavnim klikom na SEND prosledite je i čekajte.

3. Obučite nešto neverovatno seksi
Naravno seksi rublje je seksi. Ali postoje i drugi iznenađujući načini, a da on odlepi na vas. Jedan od njih je da vas vidi potpuno bez šminke. Ko može odoleti ženi koja je sebe dovela do savršenstva. Ako živite sa momkom, učinite ritual pod tušem. Ostavite vrata kupatila otvorena kako bi mogao da zaviri u trenutku kada na sebe nanosite losion za telo.

4. “Grebanje”
Sledeći put kada imatek seks prelomite ruke oko njega i blago provucite nokte preko njegovih leđa, guze ili butana od vrha do dna, sa što manje pritiska. Blagi dodir će poslati groznicu niz kičmu i povećati osećaj za sve ostalo.

5. Dodajte element misterije za vaš datum
Sledeći put kada ste na večeri sa svojim dragim pretvarajte se da ste neko drugi. Možete ostaviti ustisak sekretarice koja je došla na razgovor za posao:” Hvala vam što ste pronašli malo vremena da se sastanete sa mnom. Osećam da ću dobiti mnogo koristi od rada sa vama.” On će se u početku verovatno smejati, ali će ubrzo i sam prihvatiti ovu igricu. Druga opcija: Kada se vraćate iz kupatila, namerno naletite na njega i pretvarajte se da ga nikada niste upoznali. Flertujte sa njim kao prvi put kad ste ga ugledali.

6. Napravite nekomercijalne lisice
Uhvatite svog dragog kako u sobi skida majcu. Zgrabite majicu sa jedne strane i koristite je kao surogot lisice. Vi ćete imati kontrolu a on neće imati pojma šta ga je snašlo. Ali će mu se svakako svideti.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!