Sunday, June 16, 2024
HomeGreenTrikovi za laku i jeftinu dekoraciju

Trikovi za laku i jeftinu dekoraciju

Više vam nije potrebno mnogo novca ako želite da dodate novu atmosferu u svoji životni prostor. Pred vama su neke od mogućnosti.

Unesite glamur u svoje kupatilo. Zamenite uobičajenu prostirku za neki manji orijentalni ćilim i dodajte neku ludu plastičnu lampu, kako biste kupatilo pretvorili u prostor u koji volite da provedete vreme.

Dodajte novi sjaj staroj lampi. Kupite neki od sprejeva sa visokim sjajem u crnoj ili pink varijanti i ofarbajte postolje svoje omiljene lampe. Umesto klasično bele izaberite neku tamniju, za efektniji utisak.

Izložite nakit. Ako ste do sada mučili muku šta sa svojim omiljenim ogrlicama da radite, evo rešenja. Zakucajte ukrasne eksere duž jednog zida u spavaćoj sobi i okačite na njih svoje omiljene ogrlice.

Otkrijte umetnika u sebi. Uz pomoć boja za tkaninu i šablona, odštampajte svoje inicijale na zadnjos strani stolica u trpezariji, i samim tim stvarate kul, moderan, dizajn sa ličnim pečatom.

Razmišljajte kao dete. Na vrata sobe zakačite malu tablu, nalik na onu školsku. Koristite je kao potsetnik na kome ćete zabeležiti listu obaveza, ili, da svom dragom ostavite poruku.

Prikažite svoju kolekciju. Ako ste čitave godine sakupljali ukrasne objekte, poput školjki, ukrasnog kamenja, grupišite nekoliko najdražih i izložite u stanu. Aranžirajte sitnice na zanimljiv način, npr. u kristalnu činiju pospite kutiju šibica.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!