Friday, May 24, 2024
HomeBlueAllied Telesis na skupu udruženje e-Razvoj

Allied Telesis na skupu udruženje e-Razvoj


Kompanija Allied Telesis, svetski lider u pružanju IP/Ethernet mrežnih rešenja na globalnom tržištu, bila je domaćin 29. neformalnog susreta Udruženja e-Razvoja održanog u Poslovnom klubu Jugoimport-SDPR gde je bilo više od 70 prijavljenih članova Udruženja e-Razvoj i njegovih poslovnih partnera.
Ivan Mladenović Allied Telesis Countru Manager za Balkan je predstavio kompaniju i pozvao učesnike na naredne radionice u okviru kompanije Allied Telesis istakavši da „Od 2002. godine postoji oficijalna kancelarija Beograd u kojoj se između ostalog održavaju radionice na kojima se obrađuje posebna tematika i obrađene tehnologije se praktično implementiraju na Allied Telesis opremi koja je dostupna svakom polazniku koji aktivno učestvuje u konfiguraciji i radu.“ Takođe, članovima Udruženja e-Razvoj Allied Telesis je tom prilikom ponudio besplatan konsalting i analizu mrežnih infrastruktura kompanija kako bi mreže bile stabilnije i u pravoj funkciji. Kao domaćin 29. neformalnog susreta Udruženja e-Razvoja Allied Telesis je dodelio vredne nagrade najsrećnijim učesnicima.
Udruženje e-Razvoj je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje osnovano 2010. godine radi ostvarivanja ciljeva u oblasti razvoja informacionog društva. Ovo udruženje pruža institucionalnu podršku i visok nivo poslovnog lobiranja i promocije svojim registrovanim članovima. Registrovani članovi su u prilici da uspostave viši stepen poslovne i svake druge sinergije sa ostalim članovima društva što se pokazalo kao veoma korisno u budućoj međusobnoj saradnji.
Allied Telesis je jedan od vodećih brendova u oblasti umrežavanja poslovnih i enterprise sistema. Lider na polju razvoja mrežnih tehologija i proizvodnje mrežnih uređaja koji predstavlja pouzdanog partnera koji nudi visoko kvalitetna rešenja namenjena svim korisnicima kroz proizvode sa odličnim odnosom cene, kvaliteta i performansi.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!