Friday, May 24, 2024
HomeRedLepota/KozmetikaAntiage zaštita od sunca

Antiage zaštita od sunca

Adekvatna nega već posle dvadesete godine podrazumeva svakodnevnu upotrebu niza preparata. Ipak, čak i one dame koje se veoma disciplinovano pridržavaju svih pravila nege, priznaju da je tu rutinu često nemoguće održati tokom proleća i leta. Razloga za to je mnogo: veći deo dana provodimo van kuće, više putujemo, češće menjamo dnevni raspored, a preparati neophodni za sprovođenje kompletne dnevne rutine nisu nam uvek pri ruci…

Istovremeno, kada je reč o nezi i zaštite kože, leto donosi nove izazove. Pre svega, sunčevo zračenje je intezivnije, te je koži potrebna dodatna zaštita od negativnih efekata UV zraka, među kojima je i fotostarenje, odnosno prevremeno starenje kože. Takođe, sa porastom spoljne temperature, raste i potreba za dodatnom hidratacijom. Zato je neophodno da u predstojećim mesecima u svoj režim nege uvrstite preparat koji će pružiti koži sve što joj je potrebno: visokoefikasnu zaštitu od sunca, antiejdž negu i optimalnu hidrataciju, i sve to u isto vreme.
Novi Eucerin® ANTIAGE fluidi za zaštitu lica od sunca SPF 30 (1.650 din.) i SPF 50 (1.750 din.) omogući će vam da brzo, lako i dubinski zaštitite kožu od štetnog uticaja UV zračenja i vidljivo umanjite simptome starenja na licu i dekolteu, uz upotrebu samo jednog preparata. Osnovu visokoefikasne formulacije ovih fluida čine likokalkon A, dobijen iz korena sladića, poznat kao snažni antioksidans, i gliciretinska kiselina prirodnog porekla, koja pruža zaštitu DNK kože i podstiče prirodne procese njegovog obnavljanja. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, koja ima sposobnost da vezuje velike količine vode, ovi preparati obzbeđuju i optimalnu hidrataciju kože. Pogodni su za sve tipove kože, čak i osetljivu, i idealni kao podloga za šminku.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!