Monday, May 20, 2024
HomeBlueASUS predstavio Eee PC 1025

ASUS predstavio Eee PC 1025

ASUS je predstavio Eee PC 1025 Flare seriju netbookova, sa Intel Atom Cedar Trail procesorom i potpuno novim dizajnom. Najnoviji Intel Atom procesor sa dva jezgra nudi četiri puta bolje grafičke performanse u odnosu na prethodnu generaciju, uz manju potrošnju energije. Eee PC 1025 ima ekskluzivni ASUS Super Hybrid Engine II sa Instant On tehnologijom koja mu omogućava da iz sleep moda u radni režim pređe za samo dve sekunde. Uz to, u standby modu može ostati čak do tri nedelje. Reprodukcija video materijala na HDTV-u u punoj HD 1080p rezoluciji je moguća zahvaljujući HDMI konektoru, a Eee PC 1025 podržava i Blu-ray 2.0. Brojne opcije za povezivanje uključuju USB 3.0, DLNA i Wi-Fi Direct.

Potpuno nov, spolja i iznutra
Eee PC 1025 Flare serija dolazi u čak 11 boja, uključujući Addict Pink, Mysterious Blue i Plucky Purple. ASUS je unapredio dizajn dodajući diskretne hromirane detalje sa strane uređaja. Tehnološka unapređenja oličena u Instant On tehnologiji omogućavaju udobniji rad u pokretu. Uz samo dve sekunde koje su potrebne da Eee PC 1025 pređe iz standby u radni režim, možete štedeti i bateriju i vreme. Novost nije samo kratko vreme buđenja već i izuzetno dugo vreme koje ovaj netbook može provesti u standby modu – čak do tri nedelje. Lepa stvar je što ne morate brinuti o gubitku korišćenih podataka, jer će oni biti automatski snimljeni na hard disk onog trenutka kad baterija padne ispod 5%.
Dobre performanse uz dugo trajanje baterije
Eee PC 1025 Flare serija je opremljena najnovijim Intel Atom Cedar Trail procesorom sa dva jezgra koja rade na 1,8 GHz. Podržava do 2 GB DDR3 radne memorije i hard diskove kapaciteta do 500 GB. Vlasnici ovog netbooka mogu koristiti i ASUS WebStorage za čuvanje podataka, a na raspolaganju im je 3 GB prostora. Najnoviji Intel Atom procesor ne samo da ima četiri puta bolje grafičke performanse od prethodnika, već nudi i punu podršku za video Blu-ray kvaliteta. Zahvaljujući optimizaciji u potrošnji koju sprovodi Super Hybrid Engine II, baterija omogućava rad i do 12 sati, sa samo jednim punjenjem.

Multimedija i deljenje podataka
Uz Eee PC 1025 Flare netbook možete uživati u filmovima pune HD 1080p rezolucije, a ugrađeni 802.11b/g/n Wi-Fi i Bluetooth 3.0 adapteri omogućavaju da budete stalno povezani sa drugim uređajima.
Zahvaljujući DLNA podršci moguće je lako deljenje muzike, slika i filmova sa drugim DLNA kompatibilnim uređajima u kući, kao što je na primer LCD TV. Wi-Fi Direct omogućava direktan bežični prenos podataka između Eee PC 1025 i drugih uređaja, bez potrebe za priključenjem na mrežu.
Pomoću USB Charge tehnologije možete puniti druge uređaje, kao što su pametni telefoni i tableti, preko USB porta, čak i kada je Eee PC 1025 isključen.
Smart kamera
Smart kamera poseduje četvorostruki zum koji omogućava korisniku brzo fokusiranje slike, u zavisnosti od toga koliko je udaljen. Na kameri se nalazi i klizni poklopac, za dodatnu zaštitu privatnosti.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!