Sunday, April 21, 2024
HomeBlueChieftec za zimske dane!

Chieftec za zimske dane!

Sa dolaskom zimskih dana dolazi i opterećenje strujnog sistema pa je od presudnog značaja za stabilan rad vašeg računara da mu nabavite jedno kvalitetno napajanje. Kao i do sada ekipa Urban portala sugerira da obratite pažnju na kompaniju Chieftec koja u ovom svetu važi za proizvođača No1, a koja je nedavno osvežila svoju CTB familiju rešenja modelom CTB-650S sa kojim smo imali prilike da se družimo ovih dana.


Svojim izgledom CTB-650S napajanje dosta podseća na rešenja iz GPA i CTG familija, međutim reč je o izvoru koji je po kvalitetu između pomenutih. Iz naziva modela možete da predpostavite da mu je izlazna snaga 650W, što je više nego dovoljno da pogura najnoviji Core i5 ili Core i7 procesor zajedno sa dve grafike i nekoliko hard diskova.

Sam izvor dolazi sa sjajnim sistemima zaštite: OVP (Over Voltage Protection), UVP (Under Voltage Protection), OCP (Over Current Protection), SCP (Short-Circuit Protection), OPP (Over Power (Load) Protection), OTP (Over Temperature Protection), iako nije modularnog tipa. Podržava sve ekološke standarde i u radu spada među tiša napajanja.

CTB-650S je tako dizajniran izvor da se lako montira u sve vrste ATX kućišta i u paketu se isporučuje sa nekoliko dodatnih silikonskih gumica za podvezivanje viška kablova. Ovo je sjajn potez proizvođača iz prostog razloga što se na taj način poboljšava cirkulacija vazduha unutar kućišta.

Šta reći na kraju osim da sa ovako dobrim radnim karakteristikama i sjajnom maloprodajnom cenom CTB-650S napajanje će imati veliki broj korisnika!

Cena (sa PDV-om): oko 7.300,00 dinara
Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!