Saturday, June 15, 2024
HomeBlueEksterni za dame

Eksterni za dame

Freecom je brend koji je svoje pozicije izgradio na elegantnim, lepim i veoma brzim eksternim diskovima. Kod nas su veoma popularna mobilna rešenja kojima ovaj brend posvećuje posebnu pažnju. Sigurni smo da se svi sećate prve generacije Tough drajva koji je prodat u nezapamćenom broju primeraka u svetu, a sasvim solidno su prošle i sledeće genracije. U svom novom izdanju Tough eksterni disk je dobio podršku u vidu Tough Leather drajva koji je prvenstveno namenjen pripadnicama lepšeg pola.

Kao što mu samo ime kaže Tough Drive Leather je napravljen od kože, odnosno njegovo kućište je obavijeno kožom i otporno je na sve vrste udaraca i uticaja spoljnih faktora. Lako se održava i teži svega 200 grama, pa ga bez problema možete nositi u džepu farmirica ili košulji. Iskreni da budemo, presladak je, šta više moramo da priznamo da je ovo najlepši ekterni disk za dame koji smo videli u poslednjih nekoliko godina. Baziran je na USB 2.0 kontroleru i na testovima je postigao brzine očekivane za ovaj protokol (36MB/sec. – čitanje, 25MB/sec. – upis).

U ruci leži savršeno, a jedina mana mu je što dolazi sa suviše kratkim silikonskim USB kablom. Doduše u pakovanju postoji i dodatni USB kabl, ali nekako nam se čini da je Freecom mogao malo bolje da reši ovu situaciju. Inače, Tough drajv može poslužiti i kao modni detalj pošto će se savršeno uklopiti sa nekom modernom haljinom ili suknjom. Proizvodi se u kapacitetima od 320 do 750GB i očekuje se da cenovno bude sasvim korektn pozicioniran. Dame, nema šta da čekate, ovo je disk baš za vas!

Cena (sa PDV-om): model od 320GB – Uzorak

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!