Saturday, April 20, 2024
HomeTechnolifeAutoGrand Motors na sajmu automobila

Grand Motors na sajmu automobila


Grand Motors, tradicionalni izlagač na beogradskom Sajmu automobila i ove godine će u periodu od 14.03.2014. do 23.03.2014, izložiti svoje zvezde među četvorotočkašima, a pripremio je i brojne povoljnosti za kupce i novitete.

Pod motom „Naša nacionalna premijum ponuda“, Grand Motors, uvoznik, distributer, prodavac i serviser Fodovih automobila i lakih komercijalnih vozila tokom sajamske manifestacije BG CAR SHOW nudi izuzetne povoljnosti za kupovinu modela B-MAX, koji se, odmah po obavljanju finansijskih formalnosti i uz polaganje učešća, može preuzeti uz otplatu manju od 135 evra mesečno, u dinarskoj protivvrednosti. Specijalna sajamska ponuda je kamatna stopa samo 1,99 odsto.

„U saradnji sa Unicredit leasingom, potencijalnim kupcima jednog od najsvežijih Fordovih modela – porodičnog univerzalca B-MAX – omogućavamo da uživaju u vožnji uz mesečnu ratu od samo 134,81 evra“, kaže direktor prodaje Ford automobila i lakih komercijalnih vozila u Grand Motorsu, Minja Bolesnikov. „Ovu ponudu realizujemo bez državnih subvencija, uz kamatnu stopu koja je za celi procenat niža od najbližeg konkurenta. Kupac se može opredeliti za učešće od 20 ili 30 odsto, u oba slučaja period finanisiranja je 60 meseci. Mesečna rata za aranžman sa učešćem od 20 odsto od maloprodajne cene ovog automobila je 154,07 evra, a s učešćem od 30 odsto već pomenutih 134,81 evra. Ponuda je istovetna – i za fizička i za pravna lica.“Osim izuzetno povoljng finansiranja, Grand Motors se postarao da u saradnji sa DDOR Novi Sad kupcima ovog automobila omogući i vrlo prihvatljivo kasko osiguranje – od 164 evra godišnje (u dinarskoj protivvrednosti). Uz polisu kasko osiguranja, kupci automobila B-MAX besplatno dobijaju i školu bezbedne vožnje na stazi Nacionalne vozačke akademije (NAVAK).

„I ostali Fordovi modeli se mogu kupiti po atraktivnim uslovima finansiranja: recimo, uz učešće od 30 odsto, Fiesta se može preuzeti već za 113,05 evra mesečno, dok se preduzetnicima i preduzećima novi Ford Transit Custom nudi uz mesečnu ratu od 262,11 evra u dinarskoj protivvrednosti“, dodaje gospodin Bolesnikov.

NOVI MODELI NA GRAND MOTORS ŠTANDU

Grand Motors će po prvi put ove godine izložiti na svojim štandovima Jaguarove modele  i premijerne modele marke Infiniti i Ford, koja debituju ne samo u Beogradu, već i u jugoistočnoj Evropi.

FORD će, pored aktuelnog programa koji sačinjavaju jedni od najtraženijih modela u Srbiji ne samo kada je reč o ceni, već i o izuzetno dobrom vrednosnom odnosu (kvalitet/performanse/cena), premijerno izložiti dva nova modela – Ford Tourneo Connect Van i Ford Ranger.

Ford Tourneo Connect – Prostrana unutrašnjost, ekonomičnost i savremena tehnologija.

Potpuno novi Ford Tourneo Connect, prvi u klasi, postigao rejting od maksimalnih pet zvezdica za bezbednost na crash testu nezavisne institucije Euro NCAP

Kompaktan putnički ven postigao rezultat od 94 odsto poena za zaštitu odraslih, 83 odsto za ukupnu zaštitu.

Jedini u klasi, Ford takođe drži maksimalnu Euro NCAP ocenu za bezbednost za veći putnički kombi Tourneo Custom.

Funkcije koje prvi u segmentu nudi Tourneo Connect kako bi se poboljšala bezbednost putnika i udobnost uključuju i Active City Stop sistem, konstruisan da pomogne vozačima da izbegnu sudare pri niskim brzinama sa stacionarnim ili sporije krećućim saobraćajem ispred vozila i Fordov glasom aktiviran sistem povezivanja u automobilu, SYNC, sa funkcijom pozivanja pomoći u hitnim slučajevima, koji može da pomogne putnicima da pozovu pomoć u slučaju sudara.

Ford Ranger – automobil koji je pri proizvodnji predstavljao pravi izazov, jer je cilj bio napraviti čvrst, a udoban auto, robustan, a istovremeno stilizovan, bezbedan, tehnološki moderan i moćan, a ipak pristupačan. Ford je uspeo u tome.

Iz FORD ponude izdvajamo:

1)    FORD FIESTA  –  8.990 €

2)    FORD FOCUS – 12.990 €

3)    FORD C-MAX – 13.890 €
4)    FORD B-MAX – 10.990 €
Ford Fiesta – automobil koji je već drugu godinu zaredom proglašen kao najprodavaniji u Evropi, sa više od 15 miliona primeraka prodatih širom sveta. Oštrog dizajna, sa akcentom na kvalitet, unapređenog sigurnosnog sistema i štednje goriva, predstavlja jedan od Fordovih najuspešnijih vozila.
Ford Focus – Novog enterijera, kvalitetne izrade, nove tehnologije i male potrošnje, ovaj automobile spada u one najekonomičnije.

C-MAX – automobil sa pet sedišta, savršena je kombinacija stila, inovacija i fleksibilnosti. Unapređena tehnologija, odlične preformanse, poboljšana održivost i sa nadgrađenim nivoom komfora, doprinose još većem uživanju pri vožnji,

B-MAX – predstavlja jedan od tehnološki najopremljenijih malih automobila. Sa svojom dobitnom kombinacijom jedinstvenog dizajlna, lakog pristupa zahvaljujući specifičnim vratima i ekonomičnosti, B-MAX podiže standard kada je reč o gradskim automobilima.

LAND ROVER – će ove godine izložiti modele Range Rover Sport, Range Rover, Evoque, Discovery 4.

VOLVO će ove godine izložiti dva modela po sajamskim cenama, koji se ujedno smatraju najtraženijim modelima u Srbiji: Volvo XC60 – 34.990 eur i Volvo S60 – 25.900 eur.

INFINITI se po privi put pojavljuje u ovom delu Evrope i na Beogradskom sajmu automobila sa svojim novim modelom Q50. Ovaj model biće plasiran u četiri verzije i sa 16 različitih tipova opreme.

JAGUAR PREMIJERNO NA BEOGRADSKOM SAJMU

Posebnu atrakciju Grand Motors štanda predstavlja JAGUAR, jedan od najprestižnijih automobila koji se po prvi put pojavljuje na Beogradskom sajmu automobila. Premijerno će biti izloženi najzanimljiviji modeli na našem tržištu: Jaguar XF , Jaguar XJ i Jaguar F Type.

Svi predstavnici medija, tokom trajanja Sajma, će imati priliku da se uz kratku igricu prijave za probnu vožnju ovog prestižnog automobila.

Zanimljivosti na Grand Motors štandu – od speed dating-a do zabave za decu

Za sve posetioce, Grand Motors je spremio razna iznenađenja, pa će tako ljubitelji četvorotočkaša imati priliku da se zabave ali i osvoje vredne nagrade na ovom štandu. Naime, jedan od izloženih C-MAX automobila, koji je inače idealan za putovanja, biće upravo i demonstriran kao automobil koji je spreman za daleki put. U njega ćemo spakovati desetine kofera različitih veličina, a posetioci će imati priliku da igraju igru pogađanja, koliko se stvari nalazi u automobilu. Posetilac koji pogodi tačan broj kofera, osvojiće jedan savršen za daleka putovanja.

Grand Motors se pobrinuo da se svaki roditelji, koji na sajam povede svoje mališane, bude bezbrižan, jer dok oni razgledaju nove modele, deca će se zabavljati u Grand Motors igraonici.

Svi džentlmeni mogu da stave na test svoju šarmantnost tako što će na štandu Fieste da zakažu pravi sastanak sa Fiesta damama. Svi koji budu dovoljno hrabri da iskažu svoje simpatije, dobiće od Fiesta dame bedž sa ocenom koliko je bio zanimljiv. Džentlmen sa najoriginalnijim pristupom osvojiće vrednu nagradu – putovanje za dvoje.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!