Wednesday, April 17, 2024
HomeRedLepota/KozmetikaNIVEA HAIRMILK ALL AROUND CARE - OBIČAN ŠAMPON ILI NEŠTO VIŠE?

NIVEA HAIRMILK ALL AROUND CARE – OBIČAN ŠAMPON ILI NEŠTO VIŠE?


Nova NIVEA Hairmilk All Around Care linija za negu kose pruža suvoj, krhkoj i oštećenoj kosi sve što joj je potrebno. Lagana, mlečna formula nežno obavija dlaku, regenerišući je ali je ne činići teškom. Ovo revolucionarni proizvod za oporavljanje kose!
Šta se zapravo podrazumeva pod regeneracijom? Regeneracija deluje na strukturu dlake, hraneći je dubinski, iznutra bez narušavanja ravnotežu same dlake.
Više nije cilj delovati na oštećenje samo površinski. Treba regenerisati dlaku iznutra ii z korena i to je upravo ono što NIVEA Hairmilk All Around Care čini.
Formulacija dubinski čisti kosu i pruža joj energiju. Mlečni proteini su najbitniji sastojak ove fomulacije. Pored njih sadrži još prirodnih sastojaka koji dlaku jačaju iznutra, obnavljajući je i čineći primetno fleksibilnijom.
Pored toga, NIVEA Hairmilk All Around Care sadrži Eucerit® i ulje makadamije. Ulje makadamije poznato je po tome što prodire duboko u srž dlake, povećavajući njenu elastičnost dok Eucerit® zatvara površinu vlasi, štiteći je od spoljnjih uticaja.
NIVEA Hairmilk All Around Care šampon i balzam predstavljaju pravi novitet brenda NIVEA. Plavo pakovanje je tu kao simbol NIVEA nasleđa dok je natpis „Hairmilk“ specijalno kreiran za ovaj proizvod i deluje moderno i ženstveno. Nova NIVEA Hairmilk linija spaja najbolje od nasleđa i inovacije. NIVEA Hairmilk linija – za kosu koja je obnovljena, fleksibilnija, lepša i puna života.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!