Thursday, June 13, 2024
HomeBlueMaksimalana ušteda sa Epson Small-in-One štampačima

Maksimalana ušteda sa Epson Small-in-One štampačima

Nadovezujući se na svoju liniju najmanjih all-in-one štampača predstavljenu ove godine, Epson je ovoj liniji priključio nove modele. 39 odsto manje nego prethodni Epsonovi modeli, ovi štampači nude priliku da uštedite prostor, novac i vreme zahvaljujući manjim dimenzijama, sistemu odvojenih kertridža i velikim brojem opcija koje se koriste lako.

Modeli koji dopunjuju Small-in-One liniju su SX430W, SX435W, SX235W i SX230, i zahvaljujući novom dizajnu i ultra-kompaktnim dimenzijama upotpunjuju svaki savremeni dom bez zauzimanja previše prostora.

Modeli SX430W, SX435W i SX235W omogućavaju korisnicima da štampaju iz bilo koje prostorije u domu, zahvaljujući automatskom bežičnom podešavanju koje čini konfigurisanje laptop i desktop računara za bežično štampanje izuzetno jednostavnim. Korisnici ne moraju da se razumeju u podešavanje mreže, niti da povezuju štampač preko USB kabla, ovi štampači automatski pronalaze relevantna podešavanja kako bi se sami konigurusali.

Epsonov servis za mobilno štampanje, Epson Connect, nudi fantastičnu fleksibilnost i slobodu. Korisnici su u mogućnosti da brzo i jednostavni štampaju svoje omiljene fotografije i dokumenta sa pametnih telefona i tablet reačunara bežično i iz bilo koje prostorije u domu.

Korišćenjem individualnih kertridža, korisnici treba da zamene samo onu boju koja je iskorišćena. Nezavisno testiranje koje je sprovela kompanija TÜV Rheinland pokazuje da inkdžet štampači sa sistemom odvojenih kertridža omogućavaju  do 37 odsto uštede na kertridžima u poređenju sa kombinovanim kertridžima, budući da korisnici zamenjuju samo onu boju koja je potrošena.

„Ovi novi proizvodi samo pojačavaju već impresivnu Small-in-One liniju predstavljenju ove godine, omogućavajući korisnicima veću fleksibilnost i vrednost za uloženi novac,” izjavio je Džulian Medok, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe. „Ekološki svesni korisnici će biti zadovoljni saznanjem da ovi novi modeli poseduju ENERGY STAR sertifikat za smanjenu potrošnju energije i manje račune za struju. Budući da su najmanji uređaji iz small-in-one linije, pakovanje je takođe smanjeno za 25 odsto, što dalje utiče na smanjenje nepovoljnog uticaja na životnu sredinu.”

Epson Stylus SX430W i SX435W, i SX235W biće dostupni od 1. novembra, dok će Epson Stylus SX230 biće dostupan od 1. decembra 2011.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!