Monday, May 20, 2024
HomeBlueNemac sa stilom

Nemac sa stilom

Svet prenosivih računara se menja iz dana u dan donoseći kupcima neverovatne mogućnosti u pokretu. Analitičari tvrde da bi notebook mašine u narednih pet do sedam godina mogle potpuno da putisnu desktop računare koji opstaju jedino zahvaljujući gejminig populaciji i povoljnoj ceni. Fujitsu kao jedan od najvećih proizvođača laptop računara stalno se trudi da bude u toku sa potrebama kupaca pa je tako nedavno ponudio AH porodicu koja broji nekoliko sjajnih rešenja među kojima se nalazi Lifebook AH530 Glare koji vam detaljnije predstavljamo u pričici koja sledi.

Fujitsu je kompanija koja je domaćim kupcima poznata isključivo po profi poslovnim notebook i desktop računarima, kao i sjajnim serverima. Međutim, crta između poslovne i kućne mašine ponekad je toliko tanka da ju je teško prepoznati, bar je to bio naš utisak kada smo se susreli sa Lifebook AH530 Glare računarom koga pomenuti proizvođač prestavlja kao jedno univerzalno rešenje. Jednostavne linije, vrhunska izrada i odličan izbor komponenti čine Lifebook AH530 Glare mašinu pravom aždajom kakav god zadatak se postavi ispred nje. Baziran je na Intel Core i3-380M procesoru, poseduje 3GB radne memorije i u stanju je da skladišti do 500GB podataka.

Dolazi sa Intel-ovom HD grafikom koja omogućava solidne performanse, ali i punu stabilnost u radu sa bilo kojom vrstom multimedijalnog materijala. Konkretno u kombinaciji sa displejom dijagonale 15,6 inča (rezolucije 1366 x 768 piksela) i pomenutim GPU-om slika izgleda kristalno jasno, a boje su maksimalno verno reprodukovane. Isto važi i za detaljnost, kao i za sve vrste dinamičnih prikaza.

Jača strana mu je izdržljivost kao i visok nivo konektivnosti, kako žičnog, tako i bežičnog tipa. Računar je projektovan po najstrožijim Green standardima i dolazi sa tasturom otpornom na prosipanje tečnosti.  Mana mu je sjajna završnica zbog koje se malo teže održava i brzo prlja, ali to je bilo neminovno kako bi se dobilo na što većoj atraktivnosti. Pouzdan, izdržljiv i brz AH 530 Glare je tu da vam olakša život u svim situacijama – pouzdan Nemac, nema šta!

Cena (bez PDV-a): oko 42.500,00 dinara

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!