Friday, June 14, 2024
HomeRedLjubav & SeksOtkrijte pet najčešćih laži koje žene govore svojim partnerima

Otkrijte pet najčešćih laži koje žene govore svojim partnerima

Žene se malim lažima koriste ponekad kako ne bi povredile nečije osećaje, zaštitile sebe i ljude koje vole, ali i izbegle svađu s partnerom ili neprijatnu situaciju

1. “Sve je u redu!”
Ako zaboravite njen rođendan, znajte da nije sve u redu. Žene očekuju da njihov muškarac razume sve što kažu, ali i sve što prećute, što muškarce stavlja u nezgodnu situaciju. Ćutnjom ili ričima da je dobro, žena želi muškarcu da naglasi da pati, a na njima je da to odgonetnu, tvrdi psiholog Aruna Bruta.
2. “Volim te radi tebe”
Žene žele da promene svog muškarca, ali rade to na suptilan način, bilo da je stomak u pitanju ili pospremanje prljavih čarapa. Ali na kraju dana žene vas vole zbog pažnje koju im posvećujete, dok ih izvedute u bioskop i zato jer ste dobri prema njima, a upravo je to razlog zašto su se zaljubile u vas. Sitne korekcije deo su njihove prirode, ističe Bruta.
3. “Samo ti bulji, nije me briga”
Bez obzira na to koliko pokušava da izgleda smireno, činjenica je da ni jedna žena ne voli dok njen muškarac gleda druge žene. Ona se možda ponaša kao vaš najbolji prijatelj, ali zapravo ne želi da se oseća manje lepom od one koju upravo gledate, kaže Bruta.
4. “Ma stvarno su super”
Većinu vremena žene hvale prijatelje svog partera. One ne žele da povrediti njihova osećanja otkrivajući istinu i nadaju se da će oni to sami shvatiti šta im se na njima sviđa ili ne sviđa, što se obično ne događa, obašnjava psiholog Samer Perek.
5. “Samo ti reci šta misliš, neću se naljutiti”
Ovom rečenicom žena zapravo testira situaciju, dok na primer želi da zna šta stvarno mislite o njenoj novoj haljini ili o njenom kuvanju. Žene mogu da prihvate kritike od svog muškarca i ne očekuju stalno pohvale. Ali, ono što zapravo očekuju da kritika bude mekša i sugestivna, bez podsmeha. Dakle, bez previše kritika ili laskanja, samo joj lepo kažite na čemu treba da poradi, savetuje Parek.
Izvor: Lepota i zdravlje, www.lepotaizdravlje.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!