Monday, February 26, 2024
HomeBlueOtvorena Telenorova novogodisnja prodavnica

Otvorena Telenorova novogodisnja prodavnica

Devet proizvođača mobilnih uređaja izložilo je svoje proizvode u najvećoj Telenorovoj prodavnici na Balkanu ispred Ušće šoping centra. Na više od 250 kvadratnih metara izloženo je više od 100 telefona, tablet računara i lap topova proizvođača Huawei, HTC, Nokia, Samsung, Sony Ericsson, LG, Motorola, Sonim i Alcatel. Osim najnovijih modela telefona, u ponudi su po veoma povoljnim uslovima i ograničenim količinama, uređaji koji su se nekada nalazili u ponudi Telenora, a i dalje su traženi.

Većina telefona može da se kupi po ceni od jednog dinara u zavisnosti od tarifnog paketa, a ponuda određenih modela telefona biće ograničena, odnosno važiće dok traju zalihe. Svi uređaji će biti izloženi na mestima, obeleženim po proizvođačima, koji će u narednom periodu u novogodišnjoj prodavnici organizovati više različitih promo aktivnosti.

Svi zainteresovani, osim telefona, ovde će moći da isprobaju tablete i laptopove, kao i dodatnu opremu.

„Drago mi je što je Telenor otvorio novogodišnju prodavnicu ispred Ušće šoping centra sa, do sada, najvećom ponudom mobilnih uređaja na Balkanu, a verovatno i u Evropi, koja predstavlja najbogatiji asortiman u formatu prodavnice na otvorenom prostoru. U ovoj prodavnici prepuštamo kupcima da izaberu mobilni telefon koji žele, a mi ćemo ponuditi odlične cene telefona uz svoje Prenesi i Surfuj pakete“, rekao je Marek Slačik, direktor marketinga i prodaje Telenora.

Svi novi korisnici i kupci na poklon će dobiti vaučer za besplatnu kafu ili toplu čokoladu u Telenor kafiću koji će biti ispred Ušće šoping centra, u sklopu Telenor klizališta.

Prodavnica će biti otvorena do 1. februara 2012.

Svi detalji nalaze se na sajtu www.telenor.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!