Thursday, June 13, 2024
HomeRedLjubav & SeksSedam stvari koje muškarci odmah primete na ženi

Sedam stvari koje muškarci odmah primete na ženi

Velike grudi, duge noge i plava kosa stvari su za koje su žene uverene da muškarci prvo uočavaju na njima. Ipak, istraživanje je pokazalo da muškarci nisu baš tako plitki, i da na ženama prvo uočavaju sitne stvari koje im govore nešto o njenom karakteru.

Evo kojih sedam stvari muškarci prvo primećuju na vama.

1. Iskren osmeh

Muškarci jako dobro znaju da raspoznaju da li žena glumi umiljatost ili ne. Takođe, umeju da primate da li je njen osmeh iskren ili ne. Najviše ih privlače devojke koje iskreno pokazuju emocije i vole da se nasmeju od srca.

2. Boja glasa

Istraživanja su pokazala da muškarci vole da žene imaju malo višu boju glasa, ali ne i da glas bude piskutav. Boja glasa im je jako važna i ako im se ne dopadne, velike su šanse da će odustati od udvaranja.

3. Odnos između struka i bokova

Čak i kada traže samo vezu za jedno veče, pećinski čovek u muškarcu gleda odnos struka i bokova koji ukazuje na plodnost žene. Upravo iz tog razloga muškarci više preferiraju devojke “ženstvenije” figure od onih dečačke građe.

4. Oči

Muškarcima su jako važne lepe oči, al još više ono što one govore. U pogledu devojke s kojom razgovaraju vide njenu iskrenost i traže znakove u kojima se naslućuje njen karakter.

5. Šta je sve lažno na devojci

Muškarci primećuju male ženske tajne kao što su veštački nokti, trepavice i ekstenzije te preferiraju devojke koje su prirodno nesavršene od onih koje su veštački savršene.

6. Lepe grudi

Naravno, muškarci ipak primećuju grudi, ali to ne znači da ste uskarćeni ako nemate bujan dekolte. Momcima je važno da su grudi čvrste i lepo oblikovane, a najpoželjenija veličina je – trojka.

7. Sjaj kože

Muškarci vole kada žena izgleda zdravo i kada sija pa će pre odabrati devojku koja ima blistav ten od one sa sivim , bledunjavim tenom.

Izvor: Lepota i zdravlje, www.lepotaizdravlje.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!