Thursday, June 13, 2024
HomeBlueUltimativno napajanje

Ultimativno napajanje

Chieftec je brend iza koga stoje brojne inovacije u blasti napajanja i hlađenja, a tokom prošle godine ovaj proizvođač je dobio više od 20 najrazličitijih nagrada za kvalitet i pouzdanost proizvoda u radu. Chieftec-ova napajanja se posebno cene, a Nitro serija važi za najbolju na svetu i jedinu sertifikovanu da izdrži potrebe najzahtevnijih gejmera. Upravo zbog toga odlučili smo da vam danas približimo mogućnosti jednog Nitro napajanja iz polu teške kategorije koje za ono što nudi nije previše ni skupo…

Chieftec BPS-750C je vrhunsko napajanje izlazne snage 750W namenjeno najzahtevnijim korisnicima i svima koji žele maksimalnu stabilnost svoje desktop mašine. Modularnog je tipa i poseduje 80+ sertifikat za efikasnost, što jasno govori o tome koliko je ovo napajanje moćno. Za one kojima ovaj pojam nije jasan to znači da full 750W je korisniku na raspolaganju samo onda kada mu to zaista treba. U svim drugim situacijama koristi se samo onoliko energije koliko mašina traži. Pored toga ovo napajanje poseduje najviše sisteme zaštite počevši od: OVP (Over Voltage Protection), UVP (Under Voltage Protection), OCP (Over Current Protection), SCP (Short-Circuit Protection), OPP (Over Power (Load) Protection) do OTP (Over Temperature Protection) protekcije.

Izrada je naravno na najvišem nivou i tu Chieftec nikada ne rizikuje. Primera radi ovo napajanje može da izdrži i određenu jačinu udarca, kao i padove sa manjih visina, što je zaista retkost kod ovakvih uređaja. Nivo buke koji proizvodi ugrađeni ventilator je minimalan, tako da sa ovim napajanjem možete računati na mir u kući. Kao što smo rekli cena mu je za ono što nusi sasvim prihvatljiva, pa ako tražite pouzdanog i tihog partnera za vaš ultimativni PC, dalje nema potrebe da idete, sve što vam treba je Chieftec BPS-750C!

Cena (sa PDV-om): 14.099,00 dinara

Kontakt: EWE, www.ewe.rs

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!