Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueViewSonic na CES-u predstavio monitore osetljive na dodir

ViewSonic na CES-u predstavio monitore osetljive na dodir

Kompanija ViewSonic, vodeći globalni provajder vizuelnih rešenja, predstavio je na CES-u svoju Windows 8 sertifikovanu TD 40 seriju monitora, uključujući 23” TD2340, 27” TD2740 i 32” TD3240.
Sa TD 40 serijom standardno dolazi i izuzetna interaktivnost. Zahvaljujući tehnologiji multigestikulacije u deset tačaka, korisnici dobijaju najbolje iskustvo koje monitori osetljivi na dodir mogu da pruže uz neuporedivu tačnost i brzinu. TD 40 porodica poseduje IPS panele profesionalnog kvaliteta sa HD rezolucijom 1920×1080 i 20,000,000:1 dinamičnim odnosom kontrasta za odličnu sliku i performanse boja. Konektori koji su vodeći na tržištu – DisplayPort, HDMI i VGA, uz punu kompatibilnost sa USB HID i VESA  mount, čine ovu seriju monitora najboljom komercijalnom Windows 8 sertifikovanom investicijom .
Za optimalnu interakciju i komfor pri korišćenju Windows 8 operativnog sistema,  23” TD2340 karakteriše izuzetan ergonomski dizajn sa duplim šarkama koje omogućavaju pozicioniranje na četiri različita načina, kao i da se monitor postavi uspravno ili položeno. TD2740 model od 27 inča ima jedinstveno postolje koje omogućava da ovaj model bude ravno položen u cilju jednostavnije ergonomične upotrebe. Izuzev toga,  TD2740 kroz integrisanu veb kameru nudi maksimalni nivo interaktivnosti.
ViewSonic TD 3240 u komercijalnoj upotrebi, sa opcionim postoljem nudi uslužnim i maloprodajnim objektima interaktivna i svestrana rešenja za isticanje informacija. Ekran je čvrstine koja iznosi 7H i  obezbeđuje visoku izdržljivost i preciznost na dodir i u uslovima maksimalnog iskorišćavanja potencijala monitora. Sva tri modela imaju integrisane SRS Premium Sound zvučnike i Energy Star i  EPEAT Silver sertifikacije, koji u celini kompletiraju ovaj  sveprožimajući multimedijalni paket monitora osetljivih na dodir.
„Tehnologija multigestikulacije u deset tačaka će napraviti revoluciju u načinu na koji se povezujemo sa našim digitalnim svetom“, kaže Kler Čuang, menadžer za proizvode u ViewSonic-u i dodaje: „Ova Windows 8 sertifikovana TD 40 serija je dizajnirana kako bi pružila optimizovano Windows 8 iskustvo sa monitorima osetljivim na dodir i projektovanom kapacitivnom tehnologijom dodira, izuzetne ergonomije i raznovrsnosti povezivanja po kojoj je ViewSonic prepoznatljiv.“
ViewSonic Europe će u februaru predstaviti TD2340 model sa preporučenom maloprodajnom cenom od 473 eura. Korisnici će imati mogućnost da se upoznaju sa celokupnom familijom monitora osetljivih na dodir na ViewSonic štandu (#35807) za vreme održavanja CES-a 2013., uključujući i TD 20 seriju dvadesetdvoinčnog TD2220 moniotra i dvadesetčetvoroinčnog TD2420 monitora.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!