Monday, May 20, 2024
HomeBlueZa vrele dane

Za vrele dane

Kada dođu topli dani jedini spas za vaš notebook je kvalitetno hlađenje, a to je nemoguće postići bez dobrog postolja. Logitech je na ovom polju odavno bez konkurencije pošto bukvalno na mesečnom nivou predstavlja nove modele i nudi neverovatna ergonomska rešenja. Postolje koje nam se ovih dana učinilo posebno interesantnim nosi oznaku Touch Lapdesk N600 i specifično je po tome što dolazi sa touchpad dodatkom zahvaljujući kom se nivo hlađenja i funkcionalnosti podiže na jedan viši nivo. Pogledajmo o kakvom proizvodu je reč…

Kao što možete videti sa priložene fotografije Logitech Touch Lapdesk N600 je potpuno pasivno postolje veoma lepog dizajna i relativno malih dimezija, tako da ga bez problema možete poneti sa sobom. Napravljeno je od posebnih materijala koji brzo preuzimaju toplotu sa kućišta notebooka i omogućavaju da i pri maksimalnim spoljnim temperaturama mašina ostane potpuno funkcionalna i orna za rad. Sistem malih rupica efikasno provodi toplotu vani, menjajući je za svež i hladan vazduh.

Sa računarom Touch Lapdesk N600 komunicira preko USB 2.0 veze i kao što smo napomenuli dolazi sa touchpad dodatkom koji se izvlači iz samog postolja. Osetljivost i funkcije tochpada podešavate preko pratećeg softvera, a za njegov rad se brinu 4AA baterije koje pružaju radnu autonomiju od 6 meseci.

Za kraj možemo reći da je Logitech Touch Lapdesk N600 je cool proizvod koji svojim višim radnim karakteristikama može bez preblema da ohladi svaki notebook do dijagonale od 15.4 inča, ali i da pruži zavidan nivo komfora zahvaljujući pratećem tochpadu dijagonale 5 inča. Upravo zbog toga može biti vaš najbolji prijatelj ovog leta, a i cena mu je sasvim ok!

Cena (sa PDV-om): oko 7.000,00 dinara

Kontakt: Logitech, www.logitech.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!