Friday, June 14, 2024
HomeBlueŽurka za ceo orman

Žurka za ceo orman

Počele su pripreme za praznik svih kupoholičara! Drugi rođendan  Immo Outlet Centra, proslaviće se u nedelju 18. septembra na već poznatoj lokaciji u novobeogradskom bloku 64, a za sve posetioce i ljubitelje šopinga spremaju se i specijalni rođendanski popusti.

U pripremama za drugi rođendan učestvuju i naši najpoznatiji stilisti Ivana Rabrenović, Ašok Murti i Maja Atanasijević (Zipa Yoma) koji su ovih dana vredno pripremali modne kombinacije iz radnji Immo Outlet Centra za sve ljubitelje dobrog šopinga. A građani će biti u prilici da vide rođendanske kombinacije naših stilista na city light-ovima po celom gradu.

Kao i prošle godine, najpoznatiji outlet centar u prestonici je za sve posetioce pripremio zanimljiv program, ali i velike popuste koji će vam u potpunosti osvežiti orman u prvim jesenjim danima.

Najpoznatiji svetski i domaći brendovi, koji su u ImmoOutlet Centru na stalnim sniženjima tokom cele godine, na dan rođendana biće na specijalnom rođendanskom popustu, a u toku dana biće organizovani i raznovrsni zabavni programi za decu i odrasle.

Outlet centri širom sveta predstavljaju pravi raj za sve one koji žele da po sniženim cenama kupuju  modernu i firmiranu odeću. Immo Outlet Centar centar je prvi objekat ove vrste u Beogradu i pod svojim krovom okuplja radnje koje će svojim asortimanom zasigurno napraviti pravu žurku u vašem ormanu: Sportina,  ECCO, Benetton, Bata, Beosport, Extreme Intimo, Women secret, N fashion, Navigare, Okaidi…

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!