Monday, May 20, 2024
HomeBlueAtraktivno i snažno - Storm Enforcer kućište

Atraktivno i snažno – Storm Enforcer kućište

Uvek kada govorimo o snažnim gejming računarima prvo na šta pomislimo jeste moćan core hardver koga čine ultra brzi procesori, mnogo radne memorije i vrhunske grafičke kartice sposobne da obrade ogromnu količinu frejmova u sekundi. Međutim za miran, stabilan i komforan rad nije bitan samo dobar izbor core komponenti već i pravilan izbor periferija i kućišta. Jesmo li mi to rekli kućišta? Da i to namerno, pošto vam u nastavku predstavljamo jedno od najatraktivnijih gejming kućišta na tržištu – Storm Enforcer, koga potpisuje kompanija Cooler Master!

Storm Enforcer je potpuno neobično kućište veoma atraktivnog dizajna, koje pored svoje privlačnosti nudi i zavidan nivo unutrašnjeg komfora i veoma laku montažu komponenti. Njegova prednja maska podseća na oklop, a ceo koncept je uopšte pomalo ratničkog tipa. Kućište dolazi sa dva ventilatora – jedan prečnika 200mm na prednjoj unutrašnjoj strani, koji je usisnog tipa i drugi prečnika 120mm čiji je zadatak da izduva topao vazduh iz unutrašnjosti kućišta.

Cool stvar kod Storm Enforcer kućišta se zapravo krije u prednjoj masci čija je donja polovina prekrivena isperforiranim čeklikom iz kog probija crveno osvetljenje – totalno moćno deluje i verujte nam na reč gejmeri se jako lože na ovo. Gornja strana maske sa druge strane skriva prostor za četiri uređaja 5,25-inča tipa koji se mogu instalirati bez alata, zahvaljujući ugrađenom kliznom mehanizmu – lako, brzo i jednostavno.

Na zadnjoj strani su otvori za sedam kartica i tri otvora za vodeno hlađenje smeštena na vrhu. Pored otvora za kartice je i vertikalni prorez za ugradnju dodatka „Storm Guard“ koji bi trebalo da USB periferijske  uređaje sačuva od krađe. U unutrašnjosti su predviđena mesta za ugradnju još dva ventilatora prečnika 120mm i jednog prečnika 200mm čime se značajno može poboljšati cirkulacija svežeg vazduha oko vitalnih komponenti.

Ostavljen je i prostor za laku ugradnju procesorskog hladnjaka, a prateći kablovi se mogu lako skupiti.Tu je i modul za ugradnju hard diskova sa ostavljenom opcijom za rotiranje i uklanjanje sa ciljem dobijanja na dodatnom prostoru.

I pored toga što je  Storm Enforcer Midi-Tower kućište, isto ima dovoljno prostora za ugradnju svih neophodnih kartica uključujući i najveće grafičke adaptere, kao i za jaka napajanja. Moderan dizajn i visoke radne karakteristike sigurno će prepoznati veliki broj gejmera na tržištu i upravo se odlučiti za njega!
Cena (bez PDV-a): 84.60 evra
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!