Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueDebeljuca smuvao Šarliz

Debeljuca smuvao Šarliz

Šarliz Teron (37) se zaljubila u glumca Erika Stounstrita (41) koji je poznat po ulozi homoseksualca Kamerona Takera u hit seriji “Modern family”. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja početkom ove godine u Los Anđelesu. Erik je nedavno raskinuo sa dugogodišnjom devojkom Ketrin Tokarz, dok je Šarliz 2010. prekinula veridbu s irskim glumcem Stjuartom Tausendom.
– Šarliz i Erik se odlično slažu. Počeli su da se viđaju kao prijatelji, ali sada su postali nešto više od toga. Erik je prizeman i zabavan, a Šarliz misli da je najbolji. Još su na početku, ali se jedno drugom jako dopadaju- rekao je izvor blizak paru.
Južnoafrička glumica je malog Afro-Amerikanca Džeksona dovela kući kada je dečak imao samo devet meseci, ali je proces usvajanja trajao čitave dve godine. U maju ove godine je u intervjuima govorila o tome kako je postala profesioanlni menjač pelena, ali nije sakrila koliko uživa u tome. Inače, Šarliz su mediji spajali sa različitim muškarcima, a među njima su bili i princ Hari i Kianu Rivs. Jedino što je sigurno je da je lepa plavuša provela devet godina u vezi sa Tausendom.
S druge strane, iako se proslavio ulogom homoseksualca, Erik ne krije da je otvoreno heteroseksualan, a njegov partner iz serije “Modern family” Mičel Pričet je kolegu nazvao “gej for pej” (gej za pare).
 
Izvor: Blic

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!