Tuesday, February 27, 2024
HomevestFinale Mobil Music Festa #4 1. februara u klubu Black George

Finale Mobil Music Festa #4 1. februara u klubu Black George

U beogradskom klubu Black George, u četvrtak 1. februara  u 20h biće održano finale četvrtog Mobil Music Festa u kojem će nastupiti Kamikaze, Karakondžule, Pilimistik, Promonael i Red Danger.

Specijalni gost biće bend Sanitarium koji je pobedio na drugom izdanju festivala festivala. Oni će nastupiti u nešto drugačijem izdanju, najavljujući svoj nastup kao – Sanitarium experience.

Da podsetimo, u finalu MMF#4 u četvrtak će nastupiti pet bendova. Publika je glasanjem na YouTubeu i Facebooku odabrala Kamikaze iz Vršca i Karakondžule iz Aranđelovca, a žiri je njima dodao Polimistik (Podgorica), Promonael (Bački Petrovac) i Red Danger (Negotin/Beograd).

Svi oni ulaze u muzičku “bitku” za izdavanje albuma u produkciji diskografske kuće Multimedia Music, koja je i suorganizator festivala zajedno sa Headlinerom.

O pobedniku festivala odlučiće zajedno publika i žiri. Publika če na Facebooku moći da glasa sve do kraja nastupa poslednjeg benda. Glas publike biće jedan od ukupnog broja glasova, a ostali pripadaju članovima žirija, koji ovog puta čine Rodoljub Stojanović (direktor i vlasnik Multimedia Music), Jadranka Janković (rok novinar), Marija M. Karan (muzikolog i predstavnik Headlinera), Olga Kepčija (urednik i voditelj Radija 202)), Katarina Popović Kale (urednik i voditelj Rock radija) i Marko Narančić Narke (gitarista grupe Sanitarium, pobednika MMF#2).

Organizatori očekuju da žiriju pridruže još neka poznata imena srpske rok scene, a o kome je reč znače se uoči samog festivala. Svirka u klubu Black George počinje u 20 časoca, a ulaz je besplatan.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!