Monday, May 20, 2024
HomeGreenGrađevinarstvoGeberit u akciji!

Geberit u akciji!

Predstavnici kompanije Geberit, vodećeg proizvođača sanitarne tehnike, upoznali su se sa beogradskim medijima na druženju organizovanom u autentičnom prostoru predstavništva u Beogradu. Jedna od centralnih tema na okupljanju bila je humanitarna akcija koju će kompanija Geberit sprovesti u Kraljevu, kao i predstavljanje inovativnih proizvoda.

Medijima su se obratili predstavnici kompanije Geberit i najavili donaciju školama „Svetozar Marković“ i „IV kraljevački bataljon“ iz Kraljeva. U okviru ovog humanitarnog programa, rekonstruisaće se toaleti sedam sanitarnih blokova u ove dve osnovne škole koje su znatno oštećene nakon razornog zemljotresa.

 Realizacija projekta počinje na leto a od početka nove školske godine u đačkim toaletima biće u upotrebi ugradni vodokotlići, konzolne WC šolje, antivandal tipke za ispiranje i senzorske slavine, čime će higijena biti podignuta na najviši mogući nivo. Ukupna vrednost donacije iznosi cca. 200.000 CHF. Radove će izvoditi praktikanti iz Nemačke, Austrije i Lihenštajna koji će u Kraljevu boraviti dve nedelje i raditi na ugradnji Geberit sistema.

Projekat je podržan od strane Švajcarske ambasade i nekoliko domaćih kompanija koje su izašle u susret i ustupile svoje proizvode po osnovnim cenama. O detaljima ovog projekta, ali i o prethodnim humanitarnim projekatima Geberita, možete se informisati na www.respectingwater.com

Gosti su na okupljanju imali prilike da vide primer istorijskog vodokotlića ali i moderne proizvode kao što su DuoFresh (radi po veoma jednostavnom principu, miris se izvlači direktno iz wc šolje kroz cev za njeno ispiranje, prolazi kroz aktivni karbonski filter i prečišćen se vraća u prostoriju.), AquaClean(WC šolja koja brine o vašoj higijeni koristeći vodu), Tus element(zidni odvod u ravni poda).

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!