Monday, February 26, 2024
HomeBlueHP i SAP nude SAP HANA rešenje u formi usluge

HP i SAP nude SAP HANA rešenje u formi usluge

HP predstavlja SAP HANA u formi usluge, što organizacijama omogućava da u realnom vremenu analiziraju velike količine podataka, bez visoke inicijalne investicije. HP-ovi ekonomični paketi sa SAP HANA rešenjem u formi usluge obuhvataju SAP HANA softverske licence, hardver i održavanje, a za njega korisnici jednostavno plaćaju samo mesečnu pretplatu.     

“Tržište stvara pritisak da kompanije u realnom vremenu ostvaruju uvid u svoje poslovanje, korisnike i konkurenciju”, rekao je Jules Beck, potpredsednik, Enterprise Application Services, HP. “Kad HP i SAP zajedno inoviraju, pomeramo granice onoga što je našim korisnicima dostupno pružanjem uvida u realnom vremenu.”
Novo rešenje se pokreće u HP-ovom data centru, u upravljanom cloud okruženju, bilo u formi virtuelnog privatnog clouda ili privatnog clouda. Pokreće ga SAP sertifikovani HP AppSystem for SAP HANA, a tu je i HP Migration Factory for SAP HANA, paket usluga kroz koje HP prebacuje, proverava, štiti i isporučuje kritične podatke na SAP HANA platformi.
“SAP je fokusiran na poslovne izazove i tehnološke potrebe zajedničkih korisnika, zbog čega sa HP-om kao strateškim partnerom nudi integrisano rešenje za bolje upravljanje poslovanjem”, rekao je Eric Johnson, viši potpredsednik, SAP Database and Technology Solutions. “Nova ponuda je deo SAP-ove HANA Enterprise Cloud strategije da svojim korisnicima ponudi kritične usluge na bazi upravljanog clouda, kako direktno tako i preko cenjenih partnera kao što je HP. HP-ova ponuda SAP HANA rešenja u formi usluge je odličan primer kako obe kompanije daju jedinstvenu vrednost i prevazilaze očekivanja korisnika.”
Cene i dostupnost
HP-ovo SAP HANA rešenje u formi usluge će biti dostupno širom sveta, nakon inicijalnog uvođenja u Austrijili i Novom zelandu. Cena će zavisiti od potreba korisnika.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!