Monday, May 20, 2024
HomeBlueKompanija CPU unapređuje svoj trening centar korišćenjem Epsonovog projektora ultra-kratkog dometa

Kompanija CPU unapređuje svoj trening centar korišćenjem Epsonovog projektora ultra-kratkog dometa

U prostorijama kompanije CPU koja je Microsoft partner godine 2012 u Srbiji i najsavremeniji testing i školski centar, održana je demonstracija praktične primene Epsonovog projektora ultra-kratkog dometa koji omogućava edukativnim ustanovama i trening centrima daleko viši nivo interaktivnosti zahvaljujući velikom broju korisnih alata za prezentovanje sadržaja.
Ivana Kokalović, regionalna menadžerka kompanije Epson za Srbiju i Crnu Goru, izjavila je: “Veliko nam je zadovoljstvo da na praktičnom primeru vidimo kako Epson projektori ultra-kratkog dometa pronalaze put do modernih okruženja za učenje. Kompanija CPU predstavlja oličenje savremenog trening centra koji nastoji da podigne kvalitet predavanja na viši nivo i veoma smo ponosni što je upravo model EB-485Wi sastavni deo njihove sale za prezentaciju.”
Projektori ultra-kratkog dometa namenjeni su obrazovnim ustanovama, ali i firmama i institucijama koje imaju potrebu da primene interaktivni način učenja.
“Epsonov EB-485Wi projektor ultra-kratkog dometa predstavlja veoma koristan alat za edukaciju koji pomaže našim predavačima da jednostavno upravljaju sadržajima koje prezentuju. Sa ovim projektorom svi polaznici naših kurseva na lak i vizuelno atraktivan način dobijaju nova znanja i informacije”, izjavio je Ljubomir Ivaniš, predavač i edukacioni konsultant trening centra CPU.
Glavne karakteristike modela  EB-485Wi

  • Potpuna interaktivnost do samih ivica projektovane slike. Ovaj projektor ultra-kratkog dometa može projektovati sliku veličine 100 inča/ 203cm sa udaljenosti od samo 47cm.
  • EB-485Wi čini svaku površinu interaktivnom i dolazi u paketu sa dve digitalne olovke koje se mogu koristiti simultano, uključenim softverom i nosačem za zid.
  • Mogućnost interaktivnog podvlačenja prezentacija bez potrebe za povezivanjem sa računarom.
  • Jednostavna instalacija i kontrola sadržaja
  • Epsonova 3LCD tehnologija obezbeđuje kvalitetne slike, prirodne boje i intenzivne crne nijanse čak i na dnevnoj svetlosti.

Za više informacija o dostupnim Epson proizvodima možete se obratiti zvaničnom distributeru Epson proizvoda u Srbiji, kompaniji Ewe Comp, na: www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!