Saturday, April 20, 2024
HomeBlueArt ShowZa deset sezona Džoi i prijatelji promenili 135 partnera

Za deset sezona Džoi i prijatelji promenili 135 partnera

Tokom desetogodišnjeg snimanja deset sezona serije „Prijatelji“, šest glavnih šest likova promenilo je ukupno 135 seksualnih partnera.
Iako su ovi likovi međusobno ulazili u duge veze, poput Monike i Čendlera koji se u sedmoj sezoni venčavaju, oni su uspeli da ostvare zavidan broj partnera. Njihovo seksualno iskustvo u seriji, pak, daleko je veće od iskustva prosečnog državljanina Amerike. Prema podacima Kinsijevog instituta za istraživanje pola, roda i reprodukcije, Amerikanac između 30 i 44 godine starosti, tokom svog života promenio je samo između šest i osam partnerki. U seriji je čak i Čendler nadmašio tu cifru, pošto je imao deset žena.
Isto istraživanje pokazalo je da prosečna Amerikanka tokom svog života promeni oko četiri partnera, dok su glavne junakinje ove hit serije imale višestruko više – 14 Monika, 15 Rejčel, a Fibi čak 32 partnera. Po broju ljubavnica, Džoi Tribijani je u ubedljivom vođstvu, sa cifrom od 51, dok je Ros imao “samo” njih 14.
S druge strane, ako se gledaju ostvarene ozbiljne veze i emotivno vezivanje, Džoi je na poslednjem mestu. Najuspešnija po kvalitetu ostvarenih veza je Rejčel, a za njom slede Ros, Monika i Fibi. Čendler je lik koji je imao najmanje seksualnih partnerki, a dugih veza imao je više jedino od Džoija. Jedna od glumica sa kojom se “muvao” u seriji je i Džulija Roberts. Za vreme njenog gostovanja u seriji, pričalo se da je u stvarnom životu zaista u vezi sa Metju Perijem koji igra lik Čendlera.
 
Izvor: 24sata

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!