Saturday, April 20, 2024
HomeBlueČoko Smoki Malina - hrskavi slatkiš

Čoko Smoki Malina – hrskavi slatkiš

Kombinacija kvalitetne mlečne čokolade i slatkog ukusa maline iznedrila je novi, neodoljivi hrskavi slatkiš – Čoko Smoki sa ukusom maline!
Ovaj slatki član Smoki porodice osvežio je strasti svih ljubitelja Smokija i omogućio potrošačima da probaju novu, zanimljiviju stranu čokolade. Lagan, čokoladan i hrskav, sa originalnom kombinacijom flipsa i prave mlečne čokolade – karakteristike su koje Čoko Smoki čine posebnim u svetu grickalica. Ovaj jedinstveni ukus od sada je upotpunjen ukusom maline!
Malina, poznata i pod nazivom “crveno zlato”, obogatila je ukus ovog hrskavog slatkiša, koji od sada pored čokolade i flipsa ima i voćni ukus slasne maline.
ČokoSmoki, 78% preliven mlečnom čokladom, pored klasičnog čokoladnog ukusa, do sada je mogao da se pohvali i sa ukusima pomorandže i karamele.
I za kraj jedna zanimljivost –astronomi koji su testirali uzorak džinovskog oblaka prašine iz Mlečnog puta, kažu da bi on mogao imati ukus maline. A vi ćete od sada ovaj deo galaksije moći da okusite u novom Čoko Smokiju!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!