Monday, May 20, 2024
HomeBlueDvojnici kraljevskog para Vilijama i Kejt na zabavi u P&G Domu

Dvojnici kraljevskog para Vilijama i Kejt na zabavi u P&G Domu

Procter & Gamble, svetski partner Olimpijskih igara ugostio je mame Olimpijaca na čajanci sa dvojnicima kraljevskog para u P&G Domu u Londonu. Mame olimpijaca iz celog sveta uživale su u tradicionalnom engleskom običaju sa glumcima koji neodoljivo podsećaju na Vilijama i Kejt.
Mame i članovi porodica olimpijaca bile su na čajanci u P&G Domu,  “kući van kuće” koja se nalazi u centralnom Londonu. Ovo je mesto gde P&G ispunjava svoje obećanje iz kampanje „Hvala ti, Mama“, služeći mame nekih od najboljih svetskih sportista tokom Olimpijskih igara 2012.
Phil Duncan, svetski dizajner tokom čajanke izjavio je :“ Hteli smo da se mame u P&G Domu zabave i da osete duh Londona.Tokom ceremonije otvaranja shvatili smo da ništa nije važnije od kraljevske porodice, te smo pozvali dvojnike Vilijama i Kejt da nam se pridruže na čajanci i dočaraju nam londonsku kulturu.”
 
Bilo je divno doći i družiti se sa mamama olimpijaca. Ovo je neverovatan dom, a P&G  je uradio divnu stvar omogućivši specijalno mesto gde mame mogu da uživaju za vreme Olimpijskih igara. Želela bih da opet posetim P&G  Dom i da mi urade manikir sa britanskim dizajnom”, oduševljeno je izjavila dvojnica Kejt, Gabriela Daglas.
P&G kampanja “Hvala ti mama”, deo je partnerstva sa Olimpijskim igrama u kojoj P&G naglašava da iza svakog fantastičnog sportiste stoji još fantastičnija mama. “Hvala ti mama” predstavlja najveću kampaniji tokom sto sedamdeset i pet godina duge istorije P&G-a. P&G brendovi podržavaju više od 150 sportista.
„Hvala ti mama“ kampanja oživela je u javnosti još u aprilu mesecu, i trajaće od avgusta. P&G brendovi prodavali su se temetski u duhu Olimpijskih igara u čak više od 4 miliona prodavnica širom sveta. Kao deo kampanje, P&G je takođe uspeo da obezbedi 5 miliona dolara za podršku lokalnim programima za razvoj sporta iz dela prodaje i donacija od vodećih brendova kao što su Pampers, Tide, Gillette i Pantene.
Kako bi se zahvalili majkama olimpijaca, kompanija P&G je napravila seriju filmova koji kroz priču ovih majki govore kako je to odgajati olimpijce koje možete pogledati na Youtube-u.
Video snimak sa čajanke na kojoj su bili dvojnici kraljevskog para i mame olimpijaca možete pogledati na adresi : http://isbx.it/ae9a6.
Više informacija o kampanji „Hvala ti mama“, kao i sve aktivnosti kampanje, fotografije i video snimke možete naći na adresi: www.PGThankYouMomMediaCenter.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!