Thursday, June 20, 2024
HomeGreenKako zbog prekomernog rada ne zapostaviti partnera

Kako zbog prekomernog rada ne zapostaviti partnera

Ljubavne veze su uvek bile, danas više neko ikada, kompleksna pojava. Veliki stres i nedostatak vremena u modernom društvu, čoveka dovode u opasnost, ne samo u smislu zdravstvenog stanja, već i u opasnost da zapostavi svog partnera.

Često se dešava da ga na kraju i izgubi.Svesni smo činjenice da je lepše živeti u dvoje, pa Vam dajemo sledeće savete koji mogu pomoći da uskladite svoji ljubani život.

Mnogi od nas o poslu razmišljaju i u slobodnom vremenu, zato je hitno potrebno da odvojimo slobodno od poslovnog. U teoriji sve to zvuči lako, ali praksa je pokazala drugačije. Ako ste zaposleni celi dan, objasnite to partneru, ali mu takođe obećajte da je vikend vaš. I potrudite se da tako i bude.

Ne zamarajte partnera svojim poslovnim teškoćama, umesto toga radije zatražite savet. Time će se vaš partner osećati važno i potrebno.

Bavite se sportom zajedno! Time ne samo što sprečavate stres, već se i zbližavate s partnerom.

Pre odlaska na posao, potrudite se da oboje ustanete pola sata ranije i popijete jutarnju kafu. Neka Vam ovo postane mali ritual.

Iznenadite partnera opuštajućom masažom. Nakon napornog dana, jedino što želimo je da uletimo u krevet. Naravno svima je potreban san, ali je mnogo lepše zaspati nakon međusobne masaže. Nakon toga ćete se osećati bolje, kao i samom činjenicom da ste učinili korisnu stvar jedan za drugog…

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!