Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueOvog leta sa flydubai deca putuju besplatno

Ovog leta sa flydubai deca putuju besplatno

flydubai, kompanija iz Dubaija, nastavlja sa dodatnim vrednostima u svojoj ponudi predstavljanjem popularne promocije „Deca putuju besplatno“. Porodice iz Srbije imaće divne doživljaje prilikom posete Dubaiju.   
Kompanija flydubai želi da promoviše Dubai kao vodeće turističko odredište i svojim putnicima nudi mogućnost da putuju češće, a to je razlog nedavne promocije ove avio-kompanije. Putnici koji polaze iz Beograda mogu da iskoriste pogodnosti ove kampanje prilikom kupovine karata na letu za Dubai do 31. Jula, a za putovanja do   10. Septembra 2013. godine.
Komentarišući ovu specijalnu ponudu, Ghaith Al Ghaith, generalni direktor kompanije flydubai, je izjavio: „Jedan od naših ciljeva kao kompanije je da uspostavimo veze između različitih kultura i različitih generacija. Ova specijalna ponuda stvara mogućnost da se najmlađi, deca iz Srbije, zajedno sa roditeljima, igraju na plažama, zabavljaju po šoping centrima i dive nebu iznad Dubaija. Uštedom na kartama za decu, porodice mogu da potroše više tokom samog letovanja.“
Tokom leta za Dubai, putnici mogu izabrati iz ponude više od 1000 sati stalnog zabavnog programa koje nudi unapređeni sistem zabave tokom leta (IFE) kompanije flydubai, uključujući preko 220 filmova, 160 TV programa, igara i muzike.
Kompanija flydubai je počela sa letovima za Beograd 10. Novembra 2011. Postavši prva UAE avio-kompanija koja nudi direktne letove između UAE i Srbije. Za manje od dve godine rada, flydubai je viđen kao neko ko podstiče potrebe putovanja na linijama koje nisu bile dovoljno eksploatisane.
Dubai brzo postaje jedna od najpopularnijih destinacija za građane Srbije. Sa neograničenom ponudom suncem okupanih plaža i neba koje ugošćava najvišu svetsku zgradu, Burdž Kalifa, Dubai je privlačan i nudi doživljaje pune zabave za celu porodicu. Sa tačnim, pristupačnim i direktnim letovima kompanije flydubai, putnici iz Srbije mogu uštedeti na putovanju do UAE i imati više mogućnosti za trošenje u gradu.
Kompanija flydubai ne samo da prevozi putnike iz Beograda u Dubai, već i dalje, na egzotične destinacije u svojoj mreži kao što su Kolombo, Šri Lanka i Male, glavni grad Maldiva. Takođe postoji i veza do Australije i drugih destinacija sa jednim presedanjem u Dubaiju. Kompanija flydubai ima jednostavan model gde korisnici plaćaju samo one usluge koje žele. Kada se ukrcaju u potpuno novi avion kompanije flydubai, putnici mogu da biraju čitav niz dodatnih usluga, nešto iz ponude raznovrsnog menija ili Duty Free Shop artikala.
Početna cena povratne karte za letove na liniji Beograd – Dubai je 349 evra. Tokom promotivnog perioda flydubai je povećao nedeljnu frekvenciju na četiri leta iz Beograda. Letovi iz glavnog grada Srbije su četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!