Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueUz nove pakete Telenor poklanja pristup muzici iz celog sveta

Uz nove pakete Telenor poklanja pristup muzici iz celog sveta

Vodeći muzički pretplatnički servis Dizer (Deezer) od danas je dostupan i ljubiteljima muzike u Srbiji. Baza sa više od 20 miliona pesama velikog broja domaćih i stranih izvođača dostupna je korisnicima novih Telenorovih postpejd i pripejd paketa Play+.
Uz sve prednosti ovih paketa, korisnici dobijaju i 500 megabajta saobraćaja namenjenih Dizer muzici. Pored široke ponude pametnih telefona za postpejd korisnike, od sada će i pripejd korisnici imati mogućnost da odaberu jedan od dva pametna telefona koji Telenor nudi uz ove pakete.
Dizer omogućava korisnicima da preko svojih uređaja pristupe muzici gde god da se nalaze. Čak i kada nemaju pristup internetu (u oflajn režimu) mogu da preuzimaju albume i plejliste. Korisnik jednostavno pravi svoj muzički profil, bira svoje omiljene izvođače, albume i kreira svoje plejliste, a sve ovo može podeliti sa prijateljima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.
„Dinamika života mladih sve više podrazumeva digitalnu komunikaciju, zabavu i pristup raznovrsnom sadržaju. Verujemo da će ovom uslugom mladi u Srbiji na svom telefonu imati sve ono što im je zaista važno. Sada čak i pripejd korisnici, uz Telenor Play + pakete, mogu da imaju pametne telefone i besprekorno preuzimanje sadržaja uz podršku Pametne mreže.Sve ovo nas stavlja rame uz rame sa najnaprednijim mobilnim mrežama u Evropi“, rekla je Dina Janevski, direktorka marketinših komunikacija i korisničkog iskustva u Telenoru.
Na predstavljanju ove usluge koja se prvi put zvanično promoviše u Srbiji, o konceptu muzičkog striminga i međunarodnom iskustvu govorio je i Laurent Billion, izvršni direktor međunarodnih operacija u Dizeru:
„Ovo izuzetno partnerstvo znači da i pripejd i postpejd korisnici Telenora mogu da slušaju svoje omiljene izvođače i plejliste kuda god da krenu. Suština Dizera je u otkrivanju muzike i korisnici će moći da slušaju najbolje nove talente iz Srbije uz najveće svetske izvođače. Želimo da ljudima omogućimo muzički doživljaj kakav nikad ranije nisu imali i ova saradnja sa Telenorom nam to omogućava. Iz iskustva znamo da partnerstva sa mobilnim operatorima predstavljaju odličan način da se pomogne ljudima da otkriju pretplatničke muzičke servise i drago nam je što ćemo zajedno sa Telenorom raditi na tome da što više ljudi pronalazi i deli muziku koju voli.”
Pripejd ponuda

  • Prvi put u Srbiji pripejd korisnici moći će da uz paket kupe i pametne telefone. Korisnici Play+ tarifnog paketa imaće priliku da odaberu jedan od dva ponuđena modela – Telenor Smart i Samsung Ace Plus.
  • Svi novi korisnici u toku prvih 30 dana mogu besplatno da probaju Dizer muziku na 15 dana, uz šta im je obezbeđeno i 500 megabajta namenjenih isključivo slušanju muzike. Nakon toga, svaki put kada se u periodu od 30 dana dopune sa najmanje 500 dinara, dobijaju novih 30 dana Dizer muzike i 500 megabajta za njegovor korišćenje.
  • Korisnici koji uz ovaj paket odaberu i neki od ponuđenih pametnih telefona, imaju mogućnost da narednih godinu dana dobijaju mesečne bonuse u iznosu od 500 dinara, uz Dizer muziku i megabajte za slušanje muzike.

Postpejd ponuda

  • Postpejd korisnicima dostupni su Telenor Play+ paketi u tri veličine – M, L i XL. Svi imaju mogućnost neograničenog korišćenja Dizer usluge, SMS poruka i interneta. Uz ove pakete korisnicima će biti dostupni svi pametni telefoni iz Telenorove ponude, uz preporuku za Telenor Smart i Samsung Ace Plus.
  • Svi Play+ paketi imaju mogućnost prenošenja neiskorišćenih minuta ka svim mrežama u naredna tri meseca,
  • U toku promotivnog perioda od 01.02.2013. pa do isteka zaliha, svi korisnici koji sklope ugovor za Play+ paket i kupe telefon moći će da kupe i slušalice za dinar.

Više informacija naći ćete na www.telenor.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!