Monday, April 15, 2024
HomeBlueAgencija New Moment Y&R primila Zlatno priznanje na Epica festivalu

Agencija New Moment Y&R primila Zlatno priznanje na Epica festivalu

Na upravo završenoj svečanoj dodeli nagrada jednog od najpoznatijih advertising festival na svetu – EPICA (Europe’s Premier Creativity Awards), Agenciji New Moment Y&R Beograd uručeno je zlatno priznanje u kategoriji poster za rad Bazen, kreiran za turističku agenciju Kielo.
U konkurenciji od  skoro 4 000 radova iz 62 zemlje sveta, kreativni tim New Moment Y&R iz Beograda koga čine: Žarko Sakan, Managing direktor regionalne Agencije, Svetlana Ćopić, Kreativni direktor, Slaviša Savić, Art direktor i Nemanja Špoljarić, fotograf bio je najbolji u svojoj kategoriji. Ujedno, ovo je jedini rad iz naše regije koji je osvojio nagradu na ovom prestižnom Festivalu. Tim povodom, Predsednik kompanije New Moment Y&R, Žarko Sakan je izjavio:
„Ponosan sam što kompanija New Moment Young & Rubicam najstavlja tradiciju najnagrađivanije kuće na Balkanu – Hilandarske 14. Scre naše kompanije je upravo kreativnost i ovo priznanje samo potvrđuje sve ono u šta verujemo i pravac u kome vodimo našu kompaniju i naše klijente. 
Na dan dodele nagrada, pored priznanja, kompanija New Moment Y&R imala je čast da bude među 5 Agencija na svetu koje su predstavile svoj rad, iskustvo i ideje pred kolegama, najvećim stručnjacima u kreativnoj industriji.
Epica Awards je jedan od najznačajnijih svetskih advertising festival, koji je ove godine održan po 25. put. Jedinstven je po tome što žiri čine glavni urednici magazina o advertisingu iz celog sveta. Ova nagrada ima još veću vrednost, ako znamo da je od ove godine, Epica postala globalni festival, što znači da su u konkurenciju ušli najbolji radovi iz celog sveta. Svečana ceremonija dodela Epica nagrada održana je sinoć u Cankarijevom Domu u Ljubljani.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!