Sunday, June 16, 2024
HomeGreenEkonomično očinstvo sa filmom “Obrazovanje za decu", pogledajte

Ekonomično očinstvo sa filmom “Obrazovanje za decu", pogledajte

„Obrazovanje za decu“ jedan je od trenutno vodećih filmova za prosečne očeve kako da se bave decom. Čitanje i pisanje veštine su od vitalnog značaja koje trebamo svakodnevno negovati i davati deci da isto to rade. Pogledajte „Obrazovanje za decu“ i saznajte zašto je bitno.

Ovaj video napravljen je u programu Microsoft Powerpoint 2010 godine, bavi se istraživanjem kako očevi utiču na život svojih mališana. Obrazovanje je uvek vruća tema a vaš zadatak je da se pobrinete da deca imaju najbolji početak u životu koji im služi kao ključ ka uspehu.

Zapitajte se:

Kada sam poslednji put čitao svom detetu?

Koja je omiljena knjiga mog deteta?

Da li znate odgovore?

Ima mnogo stvari koje možete da uradite kako biste pomogli svojoj deci. Svakodnevno čitanje će ih ohrabriti. Naučite svoju decu azbukom i prvim koracima u čitanju i pisanju, takođe će im služiti kao veliki potsticaj. Što je najvažnije, biti svakodnevno sa njima najbolje je što jedan otac može uraditi za njih! Dakle, biti aktivan tata ključ je za podizanje aktivnog deteta!!

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!