Saturday, May 25, 2024
HomeBlueGlumačka radionica Vanje Ejdus sutra na 8. KIDS FESTU

Glumačka radionica Vanje Ejdus sutra na 8. KIDS FESTU

Tokom 8. Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA osim filmskog programa dešava se i zanimljiv radioničarski program u Domu sindikata, a sutra, 16. oktobra, posetioci će imati prilike da učestvuju u glumačkoj radionici glumice Vanje Ejdus, da bolje upoznaju Holandiju, uživaju u baletu i irskom plesu, kao i da vide kako to izgleda baviti se arheologijom.
Glumica Vanja Ejdus održaće glumačku radionicu u Domu sindikata od 14:30 do 15:30. Vanja Ejdus na KIDS FESTU gostuje u okviru radioničarskog programa Dečijeg kulturnog centra „Majdan“, čija će još jedna radionica, kreativna radionica „Majdaonica“ biti održana takođe u sredu od 14 do 15h.
Od 12:30 do 13:30 na KIDS FESTU će nastupiti i baletska grupa koju podučava Aja Jung, kao i najstarija trupa irskog plesa na Balkanu, „Celtic Rhytm“. Plesni program za sredu predstavljaju „Politika“ i „Politika za decu“, a posetioci će imati priliku i da se druže sa ilustratorima ovog dnevnog lista i novinarima iz „Malog zabavnika“.
Holandska ambasada će od 10 do 15 časova predstaviti Holandiju, uz tradicionalni holandski keks i mnoge zanimljive priče o ovoj zemlji.
Dečiji klub Narodnog muzeja u Beogradu od 11 do 14 časova organizuje radionicu „Arheolog i ja“, tokom koje će deca imati priliku da učestvuju u iskopavanjima, da pronađu ostatke istorije i sastave izgubljene predmete.
U radioničarskom programu u Domu sindkata učestvuju sutra još i Crveni krst Beograda, sportski klub „Arena NO1“, a posetioci će moći da se zabave igrajući kompjuterske igrice „Computer Land-a“.
Da podsetimo, 8. Dečiji filmski festival KIDS FEST počeo je juče, 15. oktobra, i traje do 21. oktobra. u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, kao i ostalim gradovima širom Srbije.
U Beogradu se Dečiji filmski festival održava u bioskopima „Cineplexx Delta City“, „Kolosej“, „Roda Cineplex“ i Dvorani Doma sindikata, u Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplex“, u Kragujevcu u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, dok je u Nišu centar dešavanja festivala bioskop „Vilin Grad“.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!